Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki volt már nyárimunkán...

Ki volt már nyárimunkán angliában vagy amerikában?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi h ezt hogyan tudta elintézni? sajnos semmilyen kapcsolatom nincsen kinn, de jövőnyáron szeretnénk imenni barátnőmmel. mindenféle tapasztalatot szívesen fogadok. ( ki? hányévesen? hol? mit csinált? h intézte el? mennyit nyert vagy bukott rajta pénzügyileg? tapasztalat? mi mennyibe került?)

köszi:)

2011. aug. 28. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekelne. :)

Meg a nyelvtudás is, hogy mennyire kell?! (gondolom, hogy nagyon :S)

21/F

2011. aug. 28. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem voltam, de nővérem igen jó pár évvel ezelőtt, talán 4 éve.

Ő középfokú nyelvvizsgával ment ki kb 2 hónapra. Sekélyvízi életmentő volt a társaival együtt egy hatalmas víziparkban Whiskonsinban. Persze ellátogatott Chicagoba és New Yorkba is. Egy ismerős intézte, aki magyar, de többen, csoportosan mentek ki.

Ő bukta az egészet, mert pár héttel, hogy kiment megrándult a bokája és adminisztratív munkákat kellett végeznie, de a többieknek sem érte meg, jobban jársz, ha Angliába mész. Főleg a repjegy és a szállás volt sok, meg persze ezek a külön utak mindenféle nagyvárosba. De persze ha már ott vagy érdemes megnézni.

2011. aug. 28. 14:13
 3/8 A kérdező kommentje:
igen énis gondoltam h angliába olcsóbb. és oda milyen munkára lenne érdemes jelentkezni?
2011. aug. 28. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló vagyok. Volt angol tanárom pincérnő volt, mindenféle végzettség nélkül, tehát ott könnyen találhatsz hasonló jellegű munkákat. Vagy akár egy boltban eladó. Mehetsz au pairkedni is, ez mondjuk főleg női munka, de rengeteg pasi is van. Annyi, hogy akkor az minimum 3 hónap, ha nyáron mész. Persze meg kell egyezni a családdal. Csak beírod google-ba, hogy au pair és egy csomó oldalt ad ki, én kettőn is fenn voltam és nagyon sokan írtak, de csak olyan helyre regisztrálj, ami biztonságos. Fórumokon olvashatsz, hogy melyik jó.
2011. aug. 28. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A nyári munka amerikában nem arról szól, hogy meggazdagodsz. Ha pénzt akarsz keresni, nem ajánlom. A repjegy sokba kerül, az adminisztratív minden halál sokba kerül, az utazás is sokba kerül stb... Hatalmas élmény, vágj bele, ha kalandot akarsz, és látni az USA beli életet + nyelvet tanulni. Ha pénzt akarsz keresni, akkor felejtsd el.
2011. aug. 29. 07:44
 6/8 A kérdező kommentje:
jajjj de h is . én nem pénzt szeretnék szerezni hanem a legfőbb szempontom a NYELVTANULÁS és a tapasztalatszerzés lenne. szóval igazából erről szólna számora. h gyakoroljam a nyelvet élesben!:)
2011. aug. 29. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Megint 1. válaszoló vagyok. Én akkor is inkább Angliát ajánlanám a korábban leírtak végett, persze, ha megteheted nyilván USA, ott aztán van mit megnézni, és nem is utolsó dolog, ha elmondhatod, hogy igen ez itt Miss Liberty az a kis ember mellette meg ÉN vagyok :P

De pénzszűkében Anglia /Írország mindenképpen megéri, és ha szerencséd van egy kis pluszpénzzel is hazatérhetsz :)

2011. aug. 29. 20:30
 8/8 A kérdező kommentje:
igen anglia mindenképpen olcsóbb. köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt:)
2011. aug. 29. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!