Ki volt már nyárimunkán angliában vagy amerikában?
arra lennék kíváncsi h ezt hogyan tudta elintézni? sajnos semmilyen kapcsolatom nincsen kinn, de jövőnyáron szeretnénk imenni barátnőmmel. mindenféle tapasztalatot szívesen fogadok. ( ki? hányévesen? hol? mit csinált? h intézte el? mennyit nyert vagy bukott rajta pénzügyileg? tapasztalat? mi mennyibe került?)
köszi:)
Ez engem is érdekelne. :)
Meg a nyelvtudás is, hogy mennyire kell?! (gondolom, hogy nagyon :S)
21/F
Én nem voltam, de nővérem igen jó pár évvel ezelőtt, talán 4 éve.
Ő középfokú nyelvvizsgával ment ki kb 2 hónapra. Sekélyvízi életmentő volt a társaival együtt egy hatalmas víziparkban Whiskonsinban. Persze ellátogatott Chicagoba és New Yorkba is. Egy ismerős intézte, aki magyar, de többen, csoportosan mentek ki.
Ő bukta az egészet, mert pár héttel, hogy kiment megrándult a bokája és adminisztratív munkákat kellett végeznie, de a többieknek sem érte meg, jobban jársz, ha Angliába mész. Főleg a repjegy és a szállás volt sok, meg persze ezek a külön utak mindenféle nagyvárosba. De persze ha már ott vagy érdemes megnézni.
Megint 1. válaszoló vagyok. Én akkor is inkább Angliát ajánlanám a korábban leírtak végett, persze, ha megteheted nyilván USA, ott aztán van mit megnézni, és nem is utolsó dolog, ha elmondhatod, hogy igen ez itt Miss Liberty az a kis ember mellette meg ÉN vagyok :P
De pénzszűkében Anglia /Írország mindenképpen megéri, és ha szerencséd van egy kis pluszpénzzel is hazatérhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!