Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van Magyarországon olyan...

Van Magyarországon olyan gimnázium ahol japán nyelvet tanítanak?

Figyelt kérdés
Szeretnék japán nyelvet tanulni ezért olyan középiskolába akarok menni ahol van japán nyelv szak...ha tudtok ilyet légyszi írjátok le a suli nevét!
2011. aug. 25. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Diósgyőri Gimnáziumban, Miskolcon van japán nyelv. Egyik volt diákom tanult ott japánul.
2011. aug. 25. 08:33
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, de a honlapon nem találtam a japán nyelvképzést. tudsz valamilyen linket küldeni ahol utána olvashatok?
2011. aug. 25. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia:D

A Szent László Gimnáziumban Pesten van Japán de asszem csak harmadik nyelvnek lehet tanulni szakkörön.

Illetve a Hunfalvyban van emelt japán szak de az szakközépiskola:) Az Europa2000-ben meg lehet második nyelvnek tanulni de az fizetős suli.

remélem tudtam segíteni:)

2011. aug. 25. 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs most olvastam el a leírást is hogy konkrét szak kell,akkor egyértelműen a Hunfalvy,nem gimi de nagyon erős suli:) Tessék itt a link:

[link]

2011. aug. 25. 12:28
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. aug. 27. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nm:) Na tetszik a Hunfalvy?:) én 2009-ben voltam ott felvételizni igaz franciára:) de a suli is meg a tanárok is szimpatikusnak tűntek :) A pontjaim alapján japánra is felvettek volna asszem:) engem is érdekel a nyelv. :) Végül nem hunfalvys lettem mert harmadiknak jelöltem és felvettek az elsőbe:)

Arra készülj fel hogy csak fél osztályt vesznek fel (16 fő) tehát tanulj jól:)

Az eddig leírtak és a honlap alapján hogy tetszik a suli?:)

2011. aug. 27. 18:18
 7/10 A kérdező kommentje:
küldesz privátot? :D
2011. aug. 28. 10:28
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
énis ide járok..:)) (hunfalvy)
2011. okt. 16. 16:47
 9/10 anonim válasza:
100%

A Szent Lászlót semmiképp ne O_O Az ismerősöm oda járt és azt mondta hogy "elég" rossz >_<

A Hunfalvy-t és a Babits Mihályt tudom ajánlani :3

2012. jan. 27. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem aktuális már a téma, de azért, ha mást érdekel itt egy link: [link]

Remélem tudtam segíteni (ha neked már nem is, de) másoknak.

2015. máj. 16. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!