Van Magyarországon olyan gimnázium ahol japán nyelvet tanítanak?
Szia:D
A Szent László Gimnáziumban Pesten van Japán de asszem csak harmadik nyelvnek lehet tanulni szakkörön.
Illetve a Hunfalvyban van emelt japán szak de az szakközépiskola:) Az Europa2000-ben meg lehet második nyelvnek tanulni de az fizetős suli.
remélem tudtam segíteni:)
Bocs most olvastam el a leírást is hogy konkrét szak kell,akkor egyértelműen a Hunfalvy,nem gimi de nagyon erős suli:) Tessék itt a link:
nm:) Na tetszik a Hunfalvy?:) én 2009-ben voltam ott felvételizni igaz franciára:) de a suli is meg a tanárok is szimpatikusnak tűntek :) A pontjaim alapján japánra is felvettek volna asszem:) engem is érdekel a nyelv. :) Végül nem hunfalvys lettem mert harmadiknak jelöltem és felvettek az elsőbe:)
Arra készülj fel hogy csak fél osztályt vesznek fel (16 fő) tehát tanulj jól:)
Az eddig leírtak és a honlap alapján hogy tetszik a suli?:)
A Szent Lászlót semmiképp ne O_O Az ismerősöm oda járt és azt mondta hogy "elég" rossz >_<
A Hunfalvy-t és a Babits Mihályt tudom ajánlani :3
Tudom, nem aktuális már a téma, de azért, ha mást érdekel itt egy link: [link]
Remélem tudtam segíteni (ha neked már nem is, de) másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!