A telc középfokú angol nyelvvizsga mennyivel nehezebb mint a hozzá készült tesztkönyvekben lévő próbatesztek?
Figyelt kérdés
Megcsináltam mind a 12 komplett feladatsort, mind sikeres lett, de nekem gyanusan könnyűnek tűnnek...2011. aug. 23. 17:14
1/2 anonim válasza:
Igen, vizsgán nehezebb. Az első reading sokkal nehezebb volt aug. 13-án, mint a könyvbeliek, rengeteg időm elment ott. Vizsgán kb. 70 perc alatt lettem kész, míg otthon volt, hogy fél óra alatt kivégeztem egy feladatsort. Azért a 90 perc elég rá, a levélre viszont a fél óra kevés, még egy könnyű levélnél is.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi,
arra még kivancsi lennék, hogy
- prezentációra mit kaptál ill.
- a magnó igaz hamis részénél sorba voltak e rakva az állítások (tehát az első állításra a szöveg elején volt a válasz, a következő állításra pár mondattal később stb, stb)
2011. aug. 23. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!