Az ITK ORIGO angol felsőfok tényleg olyan kegyetlenül nehéz?
Én most leszek 13.os :)
Miből, mennyit készültél rá?
Tapasztalataim szerint alig nehezebb, mint a középfok, a fő különbség az, hogy míg a középfokon előbb-utóbb mindenki átmegy, aki elégszer próbálkozik, a felsőfokún csak az, aki tényleg tudja.
Én 21 évesen tettem le, iskolában kb. 9 évig tanultam angolul, de az nem számít annyit, mint amennyit magadtól tanulsz. Kommunikálj sokat külföldiekkel, akár neten is, olvass rengeteg szöveget (nem tankönyv, hanem regények, weboldalak akár, stb.) akkor belejössz.
Én vagyok aki, 12.ben csinálta.:)
Én az 1000 kérdés 1000 válaszból készültem szóbelire... Annál több szerintem nem kell, persze, ha van egy biztos középfokú szókincsed, és ezzel csak kiegészíted.
Írásbelire pedig átnéztem a Round up-okat, illetve csináltunk pár tesztet a tanárommal. Nekem igazából az í.b könnyebb volt, mint a középfokos, életszerűbbek a témák. Igazából számomra a magnón mutatkozott meg a felsőfokúság:)
Jah szerintem is a redvas magnon latszik... Az xar volt. Mondjuk a lenyeges infokat azert ertettem :D de nem ugy mint kozepfokon a szoveet hogy egy az egybe az egeszet szorol szora ertem.
Az irasbelin nekem fura temak voltak de tetszettek.
A szobelin meg rizsazni kell, nekem eleg nagy a beszelokem szal ez sokat lenditett rajta, habar nalam a vizsgaztatok csapongtak a temakban? Nalatok hogy volt? Elkezdtunk valamirol beszelni es en beszeltem volna meg minden es akkor hopp egy ujabb kerdes...
Jah es nagyon ugy tunik a szobelis szoveg osszefogalalos forditos valaminel en tulsagosan rovidre foglaltam ossze a szoveget :) mondjuk a lenyeg h megvan.
Osszefoglalva a magno es az osszefoglalos dolog nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!