Neki állnátok így egy angol középfokúnak?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: már aló 4. osztályától tanultam angolul, végig ált suliban, majd középsuliban, sőt az utolsó 2 év gimiben még emeltszintű órákra jártam, csakhogy a tanárok borzasztóak voltak, oroszból angolra átképzett emberkék, akikkel kb együtt tanultuk a nyelvet, mert még ők is suliba jártak vagy pedig végig beszélgettük az órát csak épp nem angolul. Ezért a gimis 2. idegen nyelvből tettem középszintű érettségit, majd a fősulin folytattam a tanulást, hogy a diplomához legyen meg a nyelvvizsgám, de ezóta angolul nem tanultam (tehát jó 4 éve)Érdemes-e nekifeküdnöm az angolnak, hogy legyen belőle nyelvvizsgám? Sokat felejtettem, meg hát az alapok se éppen jók, kb előröl kellene kezdeni, de azért eszembe jutnak dolgok, meg anno a 9 év alatt azért végig vettük az igeidőket meg egyéb nyalánkságokat, csak hát az olyan is volt...2011. aug. 18. 16:37
1/2 anonim válasza:
Érdemes nekifeküdni. Maximum fél év tanulás, és menni fog a vizsga is szerintem.
2/2 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a szitu.
Menj el egy rugalmas magántanárhoz, aki hozzád igazodik, közvetlen kontrollt ad. Miért kezdenél mást a nulláról, ha csak egy kicsi hiányzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!