Van értelme egy 15 órás kezdő nyelvtanfolyamnak?
Mivel Németországban lesz a tanfolyam, a csoportban főleg (kizárólag?) németek lesznek, akik anyanyelvi szinten beszélik a németet. Gondolom kezdő csoportban először mindent németül fognak elmagyarázni erről az adott X nyelvről, és lehet, hogy plusz hátrány lesz neked, ha esetleg lesz olyan nyelvtani magyarázat, amit németül sem értesz meg. (nem tudom mennyire jól beszélsz németül)
De mindenképp használd ki, csak ahogy te is írtad, nagy csodát tényleg ne várj.
Első vagyok.
Nem akarok semmilyen nyelvet javasolni, egyszerűen azért, mert nincs tapasztalatom egy harmadik nyelvről.
Németül tudok, én is voltam egyébként au-pair Németországban 1 évet (pedig fiú vagyok XD), ha van valami kérdésed írhatsz privátot, akár most, akár később, ha már kint leszel.
Angolul viszont még messze nem tudok olyan jól, mint amennyire jó lenne, ha tudnék.. tehát nálam egy harmadik nyelv valószínű soha nem fog felmerülni.. ezért nem is akarok tanácsot adni.
Nem tudom mennyi idős gyerekekhez mész, ha esetleg már nagyobbak, akkor lehet hogy valamelyik már tanul spanyolt vagy olaszt az iskolában, és akkor érdemes azt a nyelvet választani, de ez csak egy ötlet.
Ha pedig valamelyik nyelv nagyon érdekel, lehet az felőlem a japán vagy kínai is, akkor meg válaszd azt. úgyis ingyen van a tanfolyam, ajándék lónak meg...
na, szóval ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!