Ajánlanátok ilyen jellegű angol könyveket nekem?
Oxford Bookworms könyvei is ilyen könnyített olvasmányok. Szerintem nem szükséges, hogy megvedd a könyveket. Én könyvtárból kölcsönzöm, pont azért, mert rövidek, hamar átolvasssa, áttanulgatja az ember.
Interneten is vannak letölthető, angol nyelvű e-book-ok.
Ajánlanám ezen kívül, hogy nézz angolt TV-t, vagy nézz, olvass angol híreket, pl. az interneten.
Ajánlom ezen kívül az 5 perc angol hírleveleit. [link]
A felsőfokó intézményekben nem nagyon foglalkoznak a nyelvtanulásoddal, hogy melyik nyelvet akarod tanulni, azt szerintem te döntheted el. A nyelvvizsga az persze elvárás, de ezért neked kell tenned a legtöbbet: önszorgalom, tanfolyam, magántanár,...
Jó tanulást!
Én anno a Harry Potterekkel kezdtem. :) Ehhez persze akkor még az kellett, hogy kívülről fújjam őket magyarul. :)
Szerintem te is olyat válassz, amit már ismersz, és szeretsz. Úgy egyszerűbb megérteni, nem kell folyton szótárazni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!