Mik a tapasztalatok a PROGETTO ITALIANO olasz tankönyvsorozatról? Milyen szintű tudást nyújt?
Figyelt kérdés
Most fogok elkezdeni olaszt tanulni, szeptembertől, ebből a könyvből. Természetesen tudom, hgy a tanártól is függ, de kiváncsi vagyok a véleményekre ezzel a könyvvel kapcsolatban.2011. aug. 14. 18:00
1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon sokan ajánlották és én is ebből a könyvből fogok tanulni, amint lesz rá pénzem, mert őszintén szólva nagyon sokallom azt az összeget, amit elkérnek érte. Kár ,hogy nem lehet CD nélkül venni, mert hanganyagot töltöttem le, a munkafüzetet kinyomtatom, csak a tankönyvet szeretném megvenni. Tetszik, hogy egy könyvben van az A1-A2 szint utána már B1-B2 van. A többi könyvbe, amiket néztem úgy van, hogy A1-A2 , A2-B1 stb. Tehát ilyen szempontból ez jobban megéri.
2/6 anonim válasza:
Mi olasz kéttannyelvű osztályban ezekből a könyvekből tanultunk, a 3. részt érettségire éppen kivégeztük. Sztem nagyon jó könyvek! Az 1. és 2. rész középfokra elég, inkább a nyelvtani formulákat veszi át. A 3. rész meg már felsőfokú nyelvvizsgára vagy emelt érettségire jó. A 3. részben a szókincsre, kifejezés módra fekteti a hangsúlyt.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, nagyon jó könyv. Nem hiába a legismertebb, legelterjedtebb olasz tankönyv! Mi az az 1-et még úgy kaptuk, hogy külön volt a munkafüzet meg a könyv is, de a 2-nél már egyben volt a kettő, mert közben változtattak rajta, hogy ne kelljen cipelni külön őket. A könyv hátuljában vannak tök jó magyarázatok, amik jól érthetőek meg szószedet is van a hátuljában fejezetenként. Ha kell valamit segíteni, akkor írj nyugodtan!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
2011. aug. 15. 20:33
6/6 anonim válasza:
Én is kéttannyelvűbe járok, mi is ezt használjuk.:) Tudomásom szerint a legjobb olasz nyelvkönyvek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!