Mi az értelme? Franciások előnyben.
Figyelt kérdés
Francia szöveg , lefordítottam, és a lefordított szövegnek nincs sok értelme!
Eredeti szöveg:
Afin de valider ton inscription, merci de cliquer sur le lien d’activation qui se trouve dans le mail que tu as reçu.
Lefordított:
Hogy érvényesítsd a feliratodat, köszönd neked azt, hogy az aktiválásnak a kapcsolatára, ami abban a postában, amit elfogadtál, van kattints.
2009. ápr. 13. 16:31
1/2 anonim válasza:
Nekem regisztrációs szövegnek hangzik..
Kattints az e-mailben kapott vmire, hogy aktiváljad a nemtommit...
Lehet nem sokat segítettem, de nekem ez jön le :D
A francia szövegben a "merci de cliquer...." részt nem igazán értem..Bár nem vagyok nagy franciás, csak egészen kicsit tudok :D
2/2 anonim válasza:
A feliratkozás (regisztráció) érvényesitéséhez kattints az aktivációs linkre (hiperlink), mely a kapott e-mailben van. (feltételezem, hogy a regisztrációt megerősitő e-mailben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!