A Telc vizsgán adnak külön válaszlapot ahova be kell írni a megfelelő válaszokat? Tényleg ceruzával kell megírni?
First read the ten situations (11-20) and then read the twelve texts (a-I). Decide which text goes best
with which situation. Each text can be used only once. Mark your answers on the answer sheet (11-20).
In some cases there may be no suitable text. Then mark x.
ezt írja az egyik feladatnál és ugye a választ külön papírra kell majd írni amit adnak,(answer sheet)és azt ceruzával kell??? de így könynen tudják hamisítani!
és igen,külön lapra
amit a feladatlapon írsz,az nem számít semmit
Igen, lesz egy külön értékelő lap, azon kell majd bejelölnöd a válaszokat, illetve arra kell írni majd a levelet is, és a szóbeli is azon a lapon lesz értékelve. A ceruzát én is furcsának éreztem, viszont vizsgán elég sokat javítottam, és így nagyon jól jött, hogy nem tollal kell írni.
Amit ajánlani tudok, hogy ceruzából keress valami normálisat. Van ilyen kínai szar 8B-s ceruza, na olyat ne vegyél akár milyen erősen is fog mert nagyon könnyen törik a hegye. Én egy Stabilo Othello 282 vettem, 3B-s ceruza. Elég erősen fogott, de még ennek is a puhasága miatt a hegye nagyon sok hegyezést igényelt.
jaj még ceruzából is fel kell készülni!!!:D
köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!