Mi a véleményetek a franciával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ugynézki elkezdem.
nehéz megtanulni? mennyi idő? tudtok ajánlani könyvet esetleg?..angolt és németet beszélek eddig..illetve tanulok...Nagyon lelkes vagyok nyelvtanulással kapcsolatban azt hallottam ismerőseimtől :)...
2009. ápr. 10. 22:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon szép, viszont rettenetesen nehéz nyelv:D
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nem könnyű, de hasznos nyelv, és többek szerint nagyon szép (engem az olasz után egy nyelv sem képes lenyűgözni, úgyhogy az én véleményem nem számít :D ).
Mivel beszélsz angolul, ajánlom az alábbi oldalt:
www.french.about.com
Illetve:
[link] - ezek közül szemezgess
Könyvből én a "Grammaire progressive du français" nevű könyvet javaslom, keress rá így a google-ban, és megtalálod, hogy néz ki, illetve neten is rendelhető..értelemszerűen a kezdő szint (niveau débutant) való neked.
3/5 A kérdező kommentje:
köszii :)
2009. ápr. 12. 17:08
4/5 A kérdező kommentje:
france-euro-express középiskolában kezdő franciások ebből tanulnak...ismeritek ezt?
2009. ápr. 12. 17:11
5/5 anonim válasza:
Én még a régiből tanultam, az újat nem ismerem, de szerintem jó. Jól le vannak benne írva a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!