Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelv a nehezebb?...

Melyik nyelv a nehezebb? Melyik éri meg jobban? (francia vagy az orosz)

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
orosz
2009. ápr. 10. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
és a kettő közül a franciát kezdtem el...
2009. ápr. 10. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A francia kb. százszor nehezebb nyelv, mint az orosz. Az EU nyelve a francia, az EU egyik legnagyobb piaca Oroszország lehet... Tehát döntsd el :) Én oroszul, angolul és németül beszélek, a francia KICSIT SE hiányzik. Ha az orosz helyett a francia lenne, az orosz NAGYON hiányozna.
2009. ápr. 10. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő nehéz. Az orosz addig nehéz, míg nem tudsz ragozni. Viszont kevesebben beszélik. De mindkettővel lehet kezdeni valamit.
2009. ápr. 11. 18:40
 5/5 anonim válasza:
100%

az orosz nehezebb, de ha megtanulod az összes ragozást, akkor nincs gond, és nagyon sok a kifejezés, amit nem tudnak közvetlenül átfordítani magyarra, csak a lényegét kell megérteni.

a francia számomra nem nehéz, de az oroszt sokkal jobbnak és szebbnek találom, és szerintem sokkal több értelme is van.

2009. szept. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!