TELC-ről kinek mi a véleménye?
Én TELC-en csinálzam 2szor angol közepet, és sikerült. (először BME, de szintén a fordítással volt gondom)
Teszt-szerű, lehet mázlid is, és inkább a szókincsre mennek rá, mint a nyelvtanra. A levélre nagyon kevés időd van, de azt be lehet gyakorolni... mindenképp csinálj meg teszteket (időre is)
(nekem az volt a hátrány,hogy nem vagyok magabiztos,s mivel ceruzával kellett besatírozni a helyes válasz betűjelét én egyfolytában radíroztam)
A szóbelit,magnósat nem tudom, azt BME-en csináltam, mert ott csak egy vizsgázó van bent és nem kell több emberrel társalogni, csak a vizsgáztatóval és a magnós is egész emberi volt.
00:17 ez most komoly?
Szerintem ne illyeszünk el senkit a telc-től mert én elég pozitív tapasztalatokat hallottam rola pl. öcsémtöl aki angol közepet tett telcböl,igaz azt ö is elmondta hogy eléggé ráment a szókincsre,és azért valamennyire nem árt figyelmesnek lenni.
Amugy meg nem tudom a te szotáradban mit jelent az "etalon",de aki a 60 %-ot nem tudja elérni a nyelvvizsgán véleményem szerint távolrol sem az.
Ja, tényleg, nyomi vagyok, mert megbuktam egy ceruzával írt nyelvvizsgán.... -_-
Ugyanmár!!!!! A véleményemet kérdezték, én pedig elmondtam!
Nem azért vagy nyomi mert megbuktál egy ceruzával irt nyelvvizsgán hanem azért mert nem tudod elismerni hogy "valljuk be akkor mégsem vagyok olyan etalon",hanem ehelyett ujjal mutogatsz meg kitalálstz mindenféle badarságot.Miért te most komolyan azt hiszed hogy ceruzával behuzod a jót és erre ők kiradirozzák és a rosszathuzzák be?Ebből látszik hogy nem vagy képpes elismerni felkészültséged hiányosságát és elkezdessz mindenféle ökörséget beszélni olyanoknak akik vizsga elött állnak és minden bizonnyal még sosem voltak nyelvvizsgán ill.pozitiv dolgokat biztatást várnának.
Elismerem hogy a véleményedet jo ha leirod de akkor az a véleményed legyen és ne valami negativum amit csak azért irsz mert megbuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!