Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy középiskolás hogy tanulhat...

Egy középiskolás hogy tanulhat nyelvet ha nem suliban?

Figyelt kérdés
Esetleg valami nyelvtanfolyamra be lehet iratkozni? Magántanár túl sok pénzbe kerülne, otthon, egyedül nem tudok, és másik suliba sem akarok menni. Egyébként franciát akarok, ha ez fontos.
2011. júl. 31. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi zárná ki?
2011. júl. 31. 23:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Esetleg a korom.

De ötleteket várok :) Hátha van valami.

2011. júl. 31. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Járhatsz nyelvtanfolyamra, de akár a neten is kereshetsz embereket, akiknek ez az anyanyelvük, és szívesen tanítgatnak, ismerkednek, pl. Skype-on keresztül. Én pl. rendszeresen levelezek és dumálok egy olasz sráccal, és szívesen segít a nyelvvel mindig. :)

sharedtalk.com -ra regisztrálj

2011. júl. 31. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz egyedül? Sokat lehet vele spórolni, és egyáltalán nem nehezebb annyival, mint az emberek gondolják.
2011. júl. 31. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Középsuliban már nem csak angol, német létezik, nálunk tanítottak franciát, olaszt, spanyolt, szakkör szinten meg oroszt és latint. Matekos suli voltunk, még csak nem is nyelvspec :) Szóval szerintem megoldható sulin belül.
2011. júl. 31. 23:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én éppen tegnap kezdtem el a francia nyelvet tanulni a Rosetta Stone-nal! Három Unite-ot tudtam le (mert volt már egy nagyon pici előképzettségem) tegnap.

Én ajánlani tudom. Nagyon jól begyakoroltatja a szavakat írásban, olvasásban, felismerésben. Vannak mondatok is, képekkel... interaktív. Én ezt csinálom végig. Alapnak nagyon jónak tűnik eddig.

Ha van kérdésed, írd ki nyugodtan.

2011. aug. 1. 07:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, kipróbálom őket.

Aki azt írta, megoldható sulinál: nem, nálunk nem oldható meg, direkt írtam is, és hogy nem szeretnék emiatt sulit váltani.

2011. aug. 1. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyárra szervezd meg, hogy kiutazol. Egyházi szervezésben vannak lehetőségek, pár órát dolgozol naponta, így csak útiköltséget meg biztosítást fizetsz...

Igaz erre a nyárra már nehéz lenne.

Vagy keress bébiszitteri munkát olyanok helyére nyárra, kik év közben dolgoznak egy családnál, de nyáron már nem szeretnének...

2011. aug. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!