Milyen típusú középfokú angol nyelvvizsga a legjobb?
Én tavaly voltam nyelvvizsgázni,origo középfokú komplexet tettem angolból.Elsöre sikerült 82%-al.Az origora még most is azt mondják hogy húú nagyon kemények a vizsgáztatók meg minden de szerintem ha tudod akkor végülis teljesen mindegy hogy hova mész.Szerintem Az origo sem olyan nagy mumus manapság mint régen volt.:)
Jelenleg azt veszem észre hogy a telc nagyon népszerű a vizsgázók körében.Talán azért mert az origóval ellentétben nem a nyelvtanra megy rá.Sok olyan tapasztalatot hallottam ami elég pozitív és ismeröseim közül aki elment azoknak általában sikerült is.Még azoknak is akikröl azt hittem bukni fognak.Általában azt mondják hogy a telc "könnyebb" mint az origo,ezt nem tudom de valóban elég sokan jelentkeznek rá......
Vannak még ecl,euro,pannon,társalkodó nyelvvizsgák.
Én pl németböl szeretnék majd a közeljövöben b2-t tenni és nekem a pannon-t javasolták.
Szoval ennyi lenne amit most igy tudnék mondani.Olvasgassál forumokat,és majd valamivel tisztábban fogod látni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!