Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelveken érdemes...

Milyen nyelveken érdemes tanulni mostanság?

Figyelt kérdés
Az angol mellé mit tanuljak?
2009. ápr. 4. 17:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

En most epp Irorszagban vagyok. Lehet, hogy vicces lesz a valasz de a lengyelt javasolnam. Marha sokan vannak es szinte minden EU-s orszagba elmennek dolgozni. (itt vagy 10%) de ugyanigy angliaban is. Ha peldaul ide jonnel dolgozni nagy elony lenne a lengyel. xD

(de persze ez sokmindentol fugg, hogy mit erdemes, peldaul heber is hasznos lehet bizonyos koroknen xD)

2009. ápr. 4. 17:28
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
orosz,japán ... gazdasági nagyhatalmak még most is, és kevesen beszélik ezeket a nyelveket.(oroszt inkább csak az idősebbek)tehát kuriózum...
2009. ápr. 4. 17:36
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Tanulj arabul!
2009. ápr. 4. 17:54
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Arab, kínai.

Egyre több cég keres ezeken a nyelveken beszélő embereket.

2009. ápr. 4. 18:08
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
én is a lengyelre gondoltam, főleg itt angliában az az igazán hasznos itt
2009. ápr. 4. 18:18
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Én is az oroszt javasolnám.
2009. ápr. 4. 19:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj spanyolul, olaszul, németül vagy franciául. Európában ezeket a nyelveket tanuljék és beszélik a legtöbben. Úgy gondolom, ezekhez a nyelvekhez remek segédanyagokat meg gyakorlókat találsz a neten is, illetve bármely városban találsz induló tanfolyamot.

Arab, kínai, japán, ezek valóban kezdenek divattá válni, ahogy az orosz is.

Holland, finn, svéd, norvég ezek is előnyt jelentenek egy állásnál, de olvastam olyan hirdetést, ahol konkrétan cseh nyelvet kérték.

Én az első 4 közül választanék..

2009. ápr. 4. 19:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Először is attól függ mennyire vagy fogékony a nyelvekre.Én is nehéz helyzetben vagyok,mert gimiben angol mellé latint kellettt tanulnunk.Én most japánul fogok elkezdeni érdekes menet lesz,de én is azért választottam mert a második legnagyobbb gazdasági hatalom:D,nah és persze cukik a srácok,és imádom kultúrát és a nyelvet,ahogy azt mondják,hogy itadakimasu...wáááá elájulok:D
2009. ápr. 4. 20:15
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egyértelműen németet.
2009. ápr. 5. 00:32
 10/17 anonim ***** válasza:

én a spanyolt ajánlom, vagy ha azt nem szeretnél, akkor orosz

ezekkel biztos, hogy jól jársz

2009. ápr. 5. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!