Milyen nyelveken érdemes tanulni mostanság?
En most epp Irorszagban vagyok. Lehet, hogy vicces lesz a valasz de a lengyelt javasolnam. Marha sokan vannak es szinte minden EU-s orszagba elmennek dolgozni. (itt vagy 10%) de ugyanigy angliaban is. Ha peldaul ide jonnel dolgozni nagy elony lenne a lengyel. xD
(de persze ez sokmindentol fugg, hogy mit erdemes, peldaul heber is hasznos lehet bizonyos koroknen xD)
Arab, kínai.
Egyre több cég keres ezeken a nyelveken beszélő embereket.
Tanulj spanyolul, olaszul, németül vagy franciául. Európában ezeket a nyelveket tanuljék és beszélik a legtöbben. Úgy gondolom, ezekhez a nyelvekhez remek segédanyagokat meg gyakorlókat találsz a neten is, illetve bármely városban találsz induló tanfolyamot.
Arab, kínai, japán, ezek valóban kezdenek divattá válni, ahogy az orosz is.
Holland, finn, svéd, norvég ezek is előnyt jelentenek egy állásnál, de olvastam olyan hirdetést, ahol konkrétan cseh nyelvet kérték.
Én az első 4 közül választanék..
én a spanyolt ajánlom, vagy ha azt nem szeretnél, akkor orosz
ezekkel biztos, hogy jól jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!