Létezik németből hasonló könyv, mint angolból az Oxford Angol Nyelvtan? (gyakorlatok megoldásokkal, nullától a középfokig)
Én sokat böngésztem a német nyelvkönyvek közt, de közel sem találtam olyan jót, mint angolból az Oxford vagy a Cambridge nyelvtanos könyvek.
De a Lerntraining - Német nyelvtan [ [link] egész jó és még az ára is kedvező. Én ezt használom a Delphin-es tankönyvem mellé :)
az előbb rosszul linkeltem be...
még mindig én vagyok az.. :D
azt elfelejtettem mondani, hogy a Lerntraining-hez van megoldókulcs.
A Maklári-félét nem ismerem, próbáltam utánanézni tegnap, de sehol sem találtam. Pedig jól jönne... Mert a németben a nyelvtant tényleg be kell gyakorolni. :D
Amúgy ez úgy van felépítve, hogy van egy kis nyelvtani áttekintés és néhány gyakorlófeladat. És természetesen hátul megtalálhatóak a megoldások.
Köszi a linket! :)
Majd ha esetleg találok még valami jó könyvet akkor majd megírom.
Szia.
Én is épp a némettanulás közepén vagyok, és nagyon nagyon hiányzik a megszokott módszerem (ahogy az angolban tanultam)
Én sem találtam olyan jó könyvet, mint a Murphy (Cambridge) könyvek, viszont a Maklári nekem is megvan. Nekem visszalépés, abból a szempontból, hogy magyarul magyaráz. Persze, egy szempontból hasznos, más szempontból, én ha nyelvet tanulok, szeretem egy nyelven tanulni.
Mégis egy kétnyelvű könyvet fogok neked ajánlani:
Ez itt egy nyelvtani ABC, mindenre részletesen kitér. Külön gyakorlókönyv is van hozzá, a nehezebb feladatokhoz megoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!