Mennyi nyelvtanulás kell az u. s. army ba? Vagy van valami tanfolyam ahol az egész szótár az us army kifejezéseiből áll?
Én kizárt dolognak tartom, hogy elég lenne egy középfokú. Szerintem minimum egy felsőfokú, aztán mehetsz szleng, meg dialektus órákra.
Ember, gondolj bele. Neked akkor is tisztán értened kell azt, amit a társad mond, amikor körülötted repkednek a golyók, a másikat eltalálták, ezért csak nyöszörögni tud, meg hörögni, ráadásul egy helikopter zaja elnyom majdnem minden hangot.
Ilyenkor, ha nem beszéled teljesen tisztán a nyelvet, nem jön át minden apró szó, akkor akár meg is halhatsz.
Hidd el, még egy kiképzésen sem fog minden baka angolosan, tökéletes oxfordi kiejtéssel diskurálni, és meghívni a közösségi sátorba egy csésze teára egy 80%-os lövéspróba után.
pontosan így van felsőfokú C2-es "C" azaz komplex típusú nyelvvizsga és utána lehet menni kifejezetten ilyen kifejezésekre specializálódni
C2-vel már megérted a a kifejezéseket viszont mondani még nem biztos hogy tudod és egy tévedés halálhoz vezethet
Nekem van középfokú nyelvvizsgám és igazából katonaságnál semmit nem érnék vele hiába értem meg és tudom mit jelent amikor azt mondják nekem hogy artillery egy apróbb hibával már gond van ilyen helyzetekben..
valami szótárszerűség pedig biztos van ahol találhatsz ilyen kifejezéseket
Bár én ha kikerülnék egy ilyen helyre biztos az lenne az első kérdésem hogy mi micsoda és hogy becézik
Szerintem meg nem vesznek fel, csak állampolgárság után.
Ez nem idegenlégió.
"vagyunk az amcsikkal mondjuk Irakban (hopp, hát nem így van?) akkor oda igen is kell egy ilyen nyelvtudás "
Angol nyelvtudás kell. Ugyanis nemzetközi nyelvet használnak. Ezért nem kell az amerikaiaknak nyelvtudás. ÉS mi köze van ennek ahhoz, hogy szövetségesek vagyunk? Magyar katonának ha Irakba akar menni kell az angol nyelvtudás, de egyébként ha csak van és nem megy ki akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!