TELC nyelvvizsgán a feladatlapot miért CSAK ceruzával lehet kitölteni?
Figyelt kérdés
Nekem ez annyira furcsa. Néztem a honlapot, de nem találtam indoklást, miért ceruzával kell kitölteni a feladatlapot. Nem zavar egyébként - legfeljebb viszek hegyezőt meg radírt is :-D - , csak komolyan kíváncsi lennék az okára.2011. júl. 10. 16:29
21/24 anonim válasza:
Nekem sem, de tényleg az a lényeg, hogy meglett. 85% :/
22/24 A kérdező kommentje:
A százalékra én már egyáltalán nem emlékszem, de arra igen, hogy a szóbeli jobb lett, mint az írásbeli, pedig a szóbelit éreztem gyengébbnek.
Egyébként most újfent ott tartok, hogy gyakorlatilag semmit nem tudok angolból :-( , de legalább a diplomámat kiválthattam. :-)
... Aztán nyáron megint nekiesek, jó lenne belőle egy középfokú is...
2012. márc. 27. 16:20
24/24 amarill válasza:
Akkor talán vinni kell több (darab) ceruzát is
(Ha az egyiknek kitörne a hegye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!