TELC nyelvvizsgán a feladatlapot miért CSAK ceruzával lehet kitölteni?
Azért, hogy könnyebben javíthass és ennek kapcsán ha hibát vétesz és javítasz akkor áttekinthetőbb legyen.
Gondolj bele, ha tollal írsz és belejavítasz, aztán eszembe jut, hogy ő még se, mégis inkább egy harmadik verzió akkor már tiszta káosz a feladatlapod.:o)
És hidd el nem mindenki kezeli jó a stresszhelyzeteket, így sokaknak csak a saját maguk ellenőrzésekor tűnik fel, hogy basszus ezt nem is így kellett volna.:o)
Szóval csak ennyi a logikája.
Egyébként a TOELF nyelvvizsgánál is ez a szabály, vagy írhatsz tollal, de ha már azt javítod nem fogadják el még ha a második válaszod jó is lenne, míg ha ceruzával írsz bátran javíthatsz amikor csak akarsz.
Én ECL-en és Origon magamtól is elsőre ceruzával írtam, csak a végén írtam át tollal a már jó válaszokat.
Ha valamiben nem vagyok biztos tudok halványan ikszelni, radírozni, a próbálkozásokat a végén törlöm, így nem néz ki az egész kaotikusan.
Na meg ha tollal az elején beírsz mindent és meggondolod magad, a javított dolgokat már nem fogadják el.
Nagyon furcsa, hogy így van, de így van, sehol máshol nem kell hivatalos dolgot ceruzával kitölteni. Hiszen az elsők is azt magyaráznák neked, hogy először ceruzával írj, aztán tollal.
DE NE!
Csak ceruzával szabad! Mégpedig puhával, mert ahogy a legutolsó írta, csak beszkenelik a megolólapod és gép ellenőrzi. A tollat nem tudja értelmezni! De ezt én olvastam a vizsgaleírásnál is!
Meglátjuk! :) Jövőhéten megyek.
utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!