Az alapfokú nyelvvizsga mire jó?
Figyelt kérdés
A diplomához minimum középfokú kell.2011. júl. 4. 22:25
2/12 anonim válasza:
OKJ-s képzésben vannak olyan szakok,ahol alapfokú nyelvvizsga a követelmény.
3/12 anonim válasza:
A felvetelin nem adnak ra pontot?
5/12 anonim válasza:
Alapfokú nyelvvizsga = közel 0 tudás... osztálytársam letette általánosba, középiskolában meg olyan segg hülye volt, egy épp mondatot nem tudott alkotni.
6/12 anonim válasza:
Azért ez nem így van... Én sem vagyok "segg hülye" angolból,és csak egy alapfokom van... Nem a papírt kérik az állásinterjún sem,hanem a tudást. Hirtelen amikor az a rész következik,hogy "akkor váltsunk angolra" akkor a tudás kell.
7/12 anonim válasza:
Tudom :D Elég jól beszélek külföldiül :)
9/12 anonim válasza:
Igazából az volt a vicces hogy 9.ben ott tette magát minden tanárnak ,hogy neki már van nyelvvizsgája, aztán év végén elmentem a British Councilba és letettem egy C2-t :D
Bocs az OFFért de ezen alapult az első válaszom :)
10/12 anonim válasza:
értelme nem sok van.
de nekem már van egy halom nyelvvizsgám, most kezdtem egyénileg a franciát, just for fun, és ha találok egy olcsóbb nyelvvizsgát, elmegyek, hogy legyen róla papírom. mert az JÓ. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!