Felsőfokú ECL nyelvvizsgán a levélírás miben különbözik a középfokú nylevvizsgán való levéélírástól? Ajánlana valaki olyan könyveket amikből önnállóan felkészülhetek februárig?
szia!
ECL nyelvvizsgán nem levelet kell írni ( bár előfordulhat), hanem gyakran kettő esszét aminek min.3 oldalnak kell lenni!
Számos könyv van amire felkészülhetsz a vizsgára, bár egyedül felkészülni nagy bátorság, de bátraké a szerencse...:)
A különböző topic-kokhoz: 1000 kérdés 1000 válasz felsőfok, Exam Fright Killer: 50 advances topics
A vizsgafeladatokat pedig az ecl.hu internetes oldalon megrendelhető könyvből gyakorolhatod.
kösd fel mindened, mert az esszé és a hallás utáni sem könnyű dió, de ha lelkiismeretesen készülsz és ha eljársz tanárhoz, akkor sikerül hidd el!
plusz pontokhoz vagy diplomához kell neked?
Az első válaszoló tökéletesen leírta, én is ezekből készültem fel. Ill. még wikipedia-n kerestem néhány topicra.
Egyedül készültem fel ezekből a könyvekből, úgyhogy neked is sikerülni fog.:) Mire vagy még kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!