Sikerült már valakinek? Mennyire volt nehéz?
Ide tudsz írni, szóval olyan nagy bajod nem lehet. Ez fejben dől el.
Egyébként van aki gyorsan tanul, van aki lassabban. Nem gáz, csak rá kell szánni az időt. Ha elszántan csinálod, akkor meg fogsz tanulni angolul.
Optimistának kell lenni és persze kitartónak. Ha mindig csak jajgatsz és mentségeket hozol fel, akkor tényleg nem tudsz megtanulni semmilyen nyelven sem. Ha mindennap, ha csak 5 percet szánsz rá, h egy új angol szóval gyarapodj, előbb-utobb csodálkozni fogsz, h milyen jól tudsz beszélni és megértettél vmit, ami egy angol-csatornán ment a tv-ben.
Szóval nagy kitartás, semmi kifogás és nagy eredményt érhetsz el :)
Szia!
Én diszlexiás vagyok. És én is tudok ide írni. Vajon mire találták fel a helyesírás ellenőrzőt?
Én mindent számítógéppel írok, szerintem mindent meg lehet oldani. Esetleg hosszadalmas, de nem lehetetlen.
Ugyanígy van a nyelvtanulással is. Mondjuk az angolnak lehet nem mernék nekifutni tankönyvből, de hallás után biztosan lenne valamennyi esélyem.
Németül is többnyire hallás után tanultam meg. Na, nem irodalmi helyességgel, de tudok kint dolgozni, és megértetni magam.
Szóval hajrá! Ha az ember igazán akar valamit elérni, akkor emberfeletti teljesítményre képes. De ehhez nagyon akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!