Nyáron nyelvet akarok tanulni. Online tudok valahogyan?
Figyelt kérdés
Németet felveszem szeptemberben, angolból középfokú nyelvvizsgám van. Spanyolban gondolkoztam. Lenne rá lehetőségem egyelőre 0 tudással online?2011. jún. 22. 20:50
2/8 A kérdező kommentje:
pont erre találtam én is. :) köszönöm, most olvasgatom. :)
2011. jún. 22. 21:42
3/8 anonim válasza:
[link] egy kis nyelvtani összefoglaló :)
4/8 anonim válasza:
Köszi, ez nekem is jól jött :) (1. vagyok)
5/8 anonim válasza:
11:08 vagyok
nagyon szívesen! találtam még egy oldalt!
kicsit sokáig tart végigböngészni, de vannak olyan letölthető anyagok is köztük, amihez nem kell bejelentkezni pl:Berlitz utiszótár, Colores könyv,Király Rudolf nyelvkönyv,spanyol társalgás,nyelvtan és ami megtetszik....
remélem hasznos lesz számotokra!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :) remélem fog sikerülni az alapokat végig böngészni a nyáron. :) szeretnék okosabb lenni. :) már a színeket meg pár rokont tudok. :D
2011. jún. 23. 13:36
7/8 anonim válasza:
szerintem nézz körül a hozzád közel lévő könyvtárban is, ott is találhatsz jó anyagokat. én már tudok spanyolul, most kezdtem a franciát itthon a kreatív nyelvtanulás csomag első részével, amit a könyvtárban találtam (meg is lepett) és tök jó. vagy ha ez nincs (mármint spanyolban) akkor vedd ki a Colores könyveket. pl. van hozzá CD is.
8/8 A kérdező kommentje:
okés. először a nagyon alapokat átnézem netről, aztán majd megjárom a könyvtárat is.:)
2011. jún. 23. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!