Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tervezte valaki, hogy angolt...

Tervezte valaki, hogy angolt tanul a nyáron?

Figyelt kérdés
én igen, kíváncsi vagyok, hogy mások -ti-, hogy tanultok, vagy miket, és hogyan,
2011. jún. 21. 12:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én igen, készülök felsőfokra, de amúgy is szeretek angolt tanulni, szóval nem hiszem, hogy nagyon megerőltető lenne. Én 3 könyből fogok: 1. dohár péter-kis angol nyelvtan, 2. words, words words 3. let's discuss it!. Ennyi csak elég :D de így is van még egy csomó mindenem, ha még sem lenne elég :D
2011. jún. 21. 13:03
 2/16 A kérdező kommentje:
igen nekem is van anyagom :) meg megrendeltem az 5 perc angol magazint is :D, nekem a nyelvtannal nincs bajom a szavakat jegyzem meg nehezen :D arra kell kitalálnom vmit, egyszerűen imádom az angolt, meg nyelveket, csak... ezek szavak :D
2011. jún. 21. 13:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem tervezem, sohasem terveztem, csak úgy tanulom, és tetszik. Online ez meg az, amit éppen érek. Ez a legjobb szerintem. Még a C1-s felsőfok sincsen meg, de majd valamikor szeretnék letenni egy C2-s nyelvvizsgát is.
2011. jún. 21. 14:02
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen... záróvizsga lesz, ehhez vannak könyvek, pl. Quirk.

Meg emailezés angolul, akivel lehet, meg Báti-Véges-féle nyelvkönyv és a folytatásának átismétlése, esetleg tévé. Kb. ennyi talán.

Ja, meg 1000 kérdés-válasz, hobbiból.

2011. jún. 21. 14:10
 5/16 A kérdező kommentje:
és ti hogy tanuljátok a szavakat?
2011. jún. 21. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:
2011. jún. 21. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:

én nem angolt fogok tanulni, németet :)

munkát nem találtam, így meg legalább hasznosan eltöltöm az időmet.

2011. júl. 7. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
angolt meg németet is . Franciát meg csak felelevenitem. :)
2011. júl. 7. 21:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Szavakat? Azokat sehogy. :D

még anno órákra megtanulgattam. azóta vagy megmarad, vagy nem... ha egy szót többször hallok, akkor megmarad.

Azt mondják, mondatokat kell alkotni a szavakkal, úgy a legjobb. De van, aki pl. otthon kitesz kis fecniket a szavakkal.

2011. júl. 7. 21:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Én már 2 hónapja elég keményen nyomatom az angolt :D Sajnos mikor elkezdtük tanulni akkor sok betegség miatt lemaradtam az anyagban és szépen megutáltam a nyelvet így akkor nem is tanultam. Azóta már bánom mert miután sikerült fokozatosan pótolnom most már magamtól tanulom. És azóta már meg is szerettem persze :) Én szavakat úgy tanulok hogy egy számomra érdekes könyvből amit fordítok kiírom az eddig nem ismert szavakat aztán próbálom megjegyezni. De nem csak úgy hogy magolom, hanem próbálom valamihez kötni képzeletben. Vagy most pl. 2 oldalt írtam ki szótárfüzetbe csak a testrészekről (nagyon szeretem a biológiát) és kerestem a neten gyakorló játékokat külön hozzá amik szintén segítik a tanulást.
2011. júl. 8. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!