Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen oldalról tudnék letölte...

Milyen oldalról tudnék letölteni egyszerűen és ingyenesen német és angol nyelv anyagokat ahhoz, hogy tudjak tanulni a nyáron? Fontos linkek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Weblapot most hirtelen nem tudok. Én a héten vettem Lidlben komoly 2 ezer forintért egy francia nyelvoktató csomagot, gondoltam ennyit megér, még ha értelme nem lesz sok akkor is. Az árához, illetve a hozzáfűzött reményekhez képest elég jó tartalma van, jó hanganyaggal. Az angol nem tudom milyen lehet, de gondolom hasonló. Már elterveztük hogy páromnak abból is veszünk egyet, hátha neki abból marad meg egy kicsit több. :)
2011. jún. 11. 20:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Én már hónapokkal ezelőtt vettem a Lidlben olyan csomagot mint az előttem szóló, csak angolosat. Szerintem nagyon jó. Minden van benne. Hanganyag 4 CD-vel egy könyv párbeszédekkel , szószedettel nyelvtannal. Én csak ajánlani tudom, szzerintem megéri az árát. 17/L
2012. jan. 21. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!