Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Telc nyelvvizsga! Mik a buktatók?

Telc nyelvvizsga! Mik a buktatók?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 05:56
 1/10 anonim válasza:
100%
írásbelije rohadt nehéz volt... a szóbeli könnyű, gyerekjáték.
2011. jún. 9. 07:32
 2/10 anonim ***** válasza:

A levél.

Ha az megvan, akkor gyakorlatilag az egész, ha azt elbuktat, akkor buktad az egészet.

Nekem elsőre sikerült a nyelvvizsgám, de a levelemre 45-ből csak 33-at kaptam, holott annál jóval jobbnak éreztem. Így lett 63%-os az írásbelim...

A másik pedig, hogy levélet 6 pontonként pontozzák, tehát 45-39-33-27-21, csak ezeket kaphatod rá.

2011. jún. 11. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
A levél része a buktatós, de a honlapon nagyon jó próbalevelek vannak.
2011. jún. 11. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem a levelem max pontos volt. És az mentette meg az írásbelim, mert a 2 rész feladat benne 50 valahány százalékos volt, de a levél meg felhúzta. Amúgy nekem is meglett elsőre.
2011. jún. 11. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is maxpontos lett a levelem:D De minden más is jó lett, szerintem nagyon könnyű a telc
2011. jún. 11. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is max. pontos lett a levelem, és elsőre sikerült.
2011. jún. 12. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
És annak is könnyű, aki második idegennyelves? Én direkt TELC-re megyek, mert hogy az jaj de könnyű, és ebben bízok.. de megvettem 2 gyakorlókönyvet is, egyik sem tűnik túl könnyűnek. Írásbelin a harmadik olvasott szövegértés szerintem nagyon durva, és a magnó se valami könnyű. A többi az számomra gyerekjáték, de ha ezeken elcsúszok, az épp elég.. Van olyan, aki megvette a felkészítő könyvek valamelyikét? Ahhoz képest milyenre kell számítani? Nagyon köszi, ha valaki válaszol, és boccs az OFF-ért!
2011. okt. 2. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem vettem meg, annyit gyakoroltam rá, hogy az írásbeli és a szóbeli közötti szünetben elővettem az 1000 kérdés 1000 válasz c klasszikust és beleolvasgattam.. 4 éve tanultam angolul, mikor nyelvvizsgázni mentem, nem volt gáz egyáltalán. Nézz filmeket angolul és menni fog a magnó is.
2011. okt. 2. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Angol az első idegennyelvem, az már rég meg van hál istennek :) Most németből megyek, és ez a nyelv nekem nehezebben megy.
2011. okt. 2. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Most nézem csak, én a 77%-os vagyok de én végig felsőfokról beszéltem :D Nem tudom, ti miről :)
2011. okt. 5. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!