A dexamon kívül milyen más akkreditált vizsgát ajánlotok angolból?
írásbeli érdekelne!
tapasztalatok?
Emelten voltam TELC-en,nekem az nagyon nehéz volt,meg is buktam.
ECL-en viszont(3 hét különbséggel) elsőre átmentem.
Én origót csináltam.
A nyelvvizsga kétnyelvű, igazából egyszerűnek mondható: áll egy A,B,C,D karikázósból,ez ilyen nyelvtani jellegű, ez sztem a húzósabb része. A második felében van magyar-angol és angol-magyar fordítás + a levélírás.Összességében szótár segítségével sztem nem olyan nehéz.
Elsőnek is emelt nyelvvizsga nincs:D Csak felsőfokú nyelvvizsga. Viszont emelt szintű érettségi van:))
Én origót csináltam, még tavaly nyáron, sikerült is. Most pedig szeptemberben megyek felsőfokozni.
Azt mondják h a Dexam az origó butított változata,de akinek csak a pont kell, az menjen arra. Ha jó vagy fordításból, értesz a szótárhoz, hosszabb szövegeket is megértesz(szótár használatával), akkor kétnyelvűre menj:)
igen középfok.
hú az elc nem tetszik tudtommal az írásbelin magnó is van,diktálás meg ilyen nehezebb feladatok
origón nem szigorúak?lehet szótárt használni??
a telcen is gondolkoztam
az milyen feladatsorokból áll?
Igazad van Edit712,az kimaradt,de mentségemre szolgáljon,hogy 3éve csináltam.
ha jól tudom a hallgatós mindig az írásbeli része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!