Idén 117-en jelentkeztek kínai szakra. Jelentkezők! Miért jelöltétek meg a szakot?
Azért mert Kína gazdasági nagyhatalom?
Érdekesnek találjátok a kultúrát?
Illetve milyen komolyak a szándékaitok? Van, aki nem első helyen jelölte meg?
Te oda jelentkeztél? Miért? És hányat vesznek fel?
Én egyébként tibeti szakot jelöltem, csak ha felvesznek, a kínai minoron gondolkodom. de nem érdekel különösebben a kultúra, csak ha kimegyek Tibetbe és azt látom hogy a kínaiak verik a fegyvertelen tibetieket, akkor a saját nyelvükön szólhassak hogy hagyják abba, azt csak megértik...
A tibeti szak igen jó lehet.
Költségtérítéses formában nem indul.
Támogatottan pedig 8 embert vesznek fel. 20 ember jelentkezett, téged is beleértve. :P
Itt meglesheted a többit: [link]
Hogy érted hogy fizetős nem indul? Kínaiból?
Én azt nem jelöltem meg.
előző
Tibeti szak. :S Illetve sztm...a 0-ból kiindulva.
Nézd meg az általam belinkelt honlapot! Második oldal.
Sztm is embertelen, amit a kínaiak művelnek Tibetben. Téged csak ez ösztönzött a tibeti szak megjelölésére? Elsőként jelölted?
a fizetőset 13-an jelölték, csak nem első helyen. Attól még indíthatják, nem?
Természetesen nem emiatt jelöltem tibet szakot (1. és 3. helyen is), hanem mert érdekel a kultúra, az emberek, a környezet. De elsősorban Észak-India lesz a célom, mert a menekülteknek szeretnék valahogy segíteni.
Te miért jelöltél kínait? (egyébként tisztában vagyok vele, hogy a köznép nem tud a tibetben folyó dolgokról, szóval őket eszemben sincs elítélni)
A 0 megzavart. Igazad van, attól még indulhat. Mert elsőként nem fognak felvenni téged támogatotton? :D
Ha valaki ennyire elszánt, akkor nem kell aggódnod emiatt, simán felvesznek.
Az első kérdésedre szívesen válaszolok, ha írsz privát üzenetet.
nem fognak felvenni, mert az emelt angolom pocsék lett és hiába lett a többi érettségim ötös, lehúzza az egészet...
na, akkor küldök privit, bár most nem tudom pontosan melyik kérdésre gondoltál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!