Milyen volt az emelt angol szóbeli érettségid?
én szerdán megyek szóbelizni, és egy kicsit félek:S az írásbelimnél a rövid levelet sajnos nagyon lepontozták, így az írásbelim csak 70%, így erős szóbelivel is csak max 75%ra tudom feljavítani az egészet... én szerettem volna egy 80% körülit, de ez már így van.
neked hogy sikerült az írásbeli? és hogy állsz a szóbelivel?:)
én már leírtam a saját ilyen kérdésemhez, de röviden leírom ide is, hátha nem olvastad.
a reklámokról kellett beszélnem, a statement az volt, hogy az autósoknak fizetniük kéne, ha bemennek a nagyvárosok központjába. a képeken az írás fejlődése volt.
de átlagosan nálunk elég normális témákat kaptak az emberek, amikre lehet számítani, nem érthetetlen hülyeségeket.
sok szerencsét nektek. :)
Én sajnos nem tudom milyen lett az írásbelim, mert nem tudtam bemenni megnézni, amikor kellett volna :( Ami egy részről azért rossz, mert én tulajdonképpen az ingyen nyelvvizsga miatt csináltam (bár szeretem az angolt tanulni) és ha nincs 60 % akkor felesleges szóbeliznem. Azért félek, mert egy bnőm mesélte, hogy neki 61 % lett. Bár azt mondják én jobban tudok angolul, mint ő, de majd meglátjuk. Egy 70-75 %-ot azért szerettem volna.
Kicsit parázok a szóbelitől, mi van , ha olyan témát kapok, amihez nem tudok hozzászólni? Sajnos van ilyen is, de ez a kevesebb szerencsére :)
Én most voltam szóbelin és egyszerűen rettenetes volt. Annyira izgultam, hogy mindent elfelejtettem, csak makogtam össze-vissza..pedig jól tudom angolul. A vita közepén már ott tartottam, hogy azt mondom októberben találkozunk :D
Egyszerűen rémes volt, visszagondolni is szörnyű:S Na de ez már ilyen lett. Nekem eddig mindig minden sikerült, hát ez most nem. De nem adom fel, egyetemre ha felvesznek mellette megint elmegyek angolra. Nem sikerült elsőre az a 80%? Hát majd sikerülni fog másodjára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!