Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen volt az emelt angol...

Milyen volt az emelt angol szóbeli érettségid?

Figyelt kérdés
Milyen témákat kaptál, hogy sikerült stb. Mindenféle tapasztalatot várok .Én kedden megyek :)
2011. jún. 5. 17:36
 1/8 anonim válasza:

én szerdán megyek szóbelizni, és egy kicsit félek:S az írásbelimnél a rövid levelet sajnos nagyon lepontozták, így az írásbelim csak 70%, így erős szóbelivel is csak max 75%ra tudom feljavítani az egészet... én szerettem volna egy 80% körülit, de ez már így van.

neked hogy sikerült az írásbeli? és hogy állsz a szóbelivel?:)

2011. jún. 5. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:

én már leírtam a saját ilyen kérdésemhez, de röviden leírom ide is, hátha nem olvastad.

a reklámokról kellett beszélnem, a statement az volt, hogy az autósoknak fizetniük kéne, ha bemennek a nagyvárosok központjába. a képeken az írás fejlődése volt.

de átlagosan nálunk elég normális témákat kaptak az emberek, amikre lehet számítani, nem érthetetlen hülyeségeket.

sok szerencsét nektek. :)

2011. jún. 5. 18:45
 3/8 anonim válasza:

első válaszoló:

köszi:))

2011. jún. 5. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Én sajnos nem tudom milyen lett az írásbelim, mert nem tudtam bemenni megnézni, amikor kellett volna :( Ami egy részről azért rossz, mert én tulajdonképpen az ingyen nyelvvizsga miatt csináltam (bár szeretem az angolt tanulni) és ha nincs 60 % akkor felesleges szóbeliznem. Azért félek, mert egy bnőm mesélte, hogy neki 61 % lett. Bár azt mondják én jobban tudok angolul, mint ő, de majd meglátjuk. Egy 70-75 %-ot azért szerettem volna.

Kicsit parázok a szóbelitől, mi van , ha olyan témát kapok, amihez nem tudok hozzászólni? Sajnos van ilyen is, de ez a kevesebb szerencsére :)

2011. jún. 5. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziaa! :) Én 3 éve értem emelten angolból, ha nem gond, akkor leírom, hogy mi volt:) Úgy mentem be, hogy megbotlottam a saját lábamban, és majdnem hasassal értem oda a vizsgabiztosokhoz, és annyira remegett a kezem, hogy az aláírásom is majdnem felismerhetetlen lett :D Kár volt, feltették a szokásos hogy érkeztél ide, sokat kellett-e várni, hogy vagy kérdéseket, aztán kaptam egy utazásos témakört, az ábrámra pedig már nem emlékszem. :$ Fölösleges volt úgy izgulni, teljesen feloldódtam :) 29 pont lett:) Szóval, ha már volt annyi bátorságod, hogy elmentél emeltezni, akkor biztos tudsz is annyira, hogy meglegyen ez is! :) Ne izgulj, minden rendben lesz :)
2011. jún. 6. 01:42
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi :))
2011. jún. 6. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Én most voltam szóbelin és egyszerűen rettenetes volt. Annyira izgultam, hogy mindent elfelejtettem, csak makogtam össze-vissza..pedig jól tudom angolul. A vita közepén már ott tartottam, hogy azt mondom októberben találkozunk :D

Egyszerűen rémes volt, visszagondolni is szörnyű:S Na de ez már ilyen lett. Nekem eddig mindig minden sikerült, hát ez most nem. De nem adom fel, egyetemre ha felvesznek mellette megint elmegyek angolra. Nem sikerült elsőre az a 80%? Hát majd sikerülni fog másodjára :)

2011. jún. 7. 09:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is ma voltam :D Nekem sem lett valami túl fényes :S mindenre rákészültem, csak a legegyszerűbb témákra nem.... na mind1...remélem megvan a 60 %, elvégre azért csináltam. Nagyon, nagyon reménykedem benne!
2011. jún. 8. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!