Hogy sikerült az emelt angol írásbeli érettségid? Hány százalék?
Ohh, na végre valaki! :) ELTE?
Enyém 95% lett. (Többi érettségid hogy sikerült, kb mennyi pontod lett?)
Gratulálok Neked, az szuper! :)
Nekem is 1. helyen ELTE van, de azt hiszem sorrendet módosítok, szerintem nem lesz elég pontom... Amúgy előreláthatólag, szóbeli eredményeimet 'megjósolva' 420 körüli pontom lesz. :)
Igen, ELTE :) Bocsi, csak úgy megörültem a kérdésnek (én is pont most akartam volna kiírni) hogy siettem :)
Hát, nekem -ha nem rontok a szóbelivel, ami elég valószínűtlen- akkor 461.
De szerintem csak azért ne módosíts sorrendet, mert lehet nem lesz elég a pontod...ha nem lesz elég, majd felvesznek a második helyre :) (Nekem az Károli amúgy..neked? És ha már itt tartunk, a harmadik a Pázmány)
461? :O Na oké, tényleg kevés vagyok én az ELTE-re. :D
2.: SZTE, 3.: DE, 4.: PTE :)
Jó lesz nekem Szeged is azt hiszem... :D Te meg nagyon ügyes vagy, grat. még egyszer! =)
Köszi :) De erős a gyanúm, hogy majd rontani fogok szóbelivel...főleg az angoltól félek...hát, remélem, hogy azért 60 pontot nem fog emelkedni tavalyhoz képest :)
Én azért még bízom benne, hogy találkozunk ELTE-n :) (Feltéve, hogy engem egyáltalán felvesznek *kop*kop*kop*)
Téged ne vennének fel 461 ponttal? :D Akkor én eláshatom magam kb.... :D
Szerintem 60 pontot azért nem fog emelkedni a határ... Legalábbis REMÉLEM. :D
Valóban jó lenne egyébként, ha szeptembertől találkoznánk. ;)
Én tettem már fel kérdést ezzel kapcsolatban amúgy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Remélem tényleg így lesz, és max 10 ponttal fog emelkedni :) Akkor találkoznánk...jó lenne úgy kezdeni az egyetemet, hogy már ismerek valakit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!