Milyen puskát érdemes csinálni írásbeli nyelvvizsgára?
nyelvvizsgán puskázni? pff...
ha nem tudod a nyelvet,ne is szerezz nyelvvizsgát
Ennyi, a hatodik leirt mindet, amit tudnod kell. En is puskaztam a Rigoban a nemet kozepfokumnal, es en is a szotara irtam. Mivel engem 2x az idiota leveluk miatt huztak meg, ezert beleirtam par formulat a szotaramba, ami a pontokat felfele huzta, de igy is csak eppen meglett. Par evvel utanna letettem az angol es a nemet felsofokot mas intezmenyeknel (elsore), es ott puskara nem volt szukseg, de nem is hiszem, hogy lehetett volna.
De tenyleg nem ertem, hogy minek neked rigo utcai nyelvvizsga. A kozepfoku nyelvvizsganak semmi erteke nincs, hacsak nem felvetelihez kell, de arra meg vannak konnyebbek. Munkakeresesnel nem fog hasznodra valni (nyelvvizsgapotlekot meg ugysem adnak), kulfoldi egyetemre pedig nem felvetelizhetsz vele. Szoval nekem rejtely, hogy ki megy meg mindig a Rigoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!