Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen puskát érdemes csinálni...

Milyen puskát érdemes csinálni írásbeli nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
középfok, rigó utcai. :)
2011. máj. 31. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
ne hogy már nyelvvizsgán is puskázz! Szégyeld magad!
2011. máj. 31. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Próbáld ki a tollas módszert:) Nagyon jó, bár Én nem nyelvvizsgán alkalmaztam. Csak egyszerűen a nehezebben tanulható zh-knál:P
2011. máj. 31. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

nyelvvizsgán puskázni? pff...

ha nem tudod a nyelvet,ne is szerezz nyelvvizsgát

2011. máj. 31. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Hadd puskázzon csak, úgysem tud...olyanok a feladatok.
2011. máj. 31. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
engem erdekelne hogy mit irnal arra a puskara. nem tudom szavakon kivul mit lehet puskazni? egyebkent meg, a kozepszint nagyon ovodas, ha azon puskazol akkor nagyon hu*ye lehetsz
2011. máj. 31. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
mi ertelme van egy rigo utcas nyelvvizsganak? Amikor en nyelvvizsgaztam, akkor meg muszaj volt a Rigoba menni, de mindenhol mashol sokkal konnyebb volt, gondolom most is igy lehet. Csinald ott ahol a legkonnyebb egy akreditalt nyelvvizsgat szerezni, pontot ugyannannyit kapsz ra gondolom barhol is csinaltad. En utanna a felsofokut mar nem a Rigoban csinaltam, mert elvesztette a monopoliumat. Hogy a kerdesre is valaszoljak, ha meg mindig akkora gyokerek, hogy forditos feladatokkal zsibbasztjak a vizsgazokat, akkor egyszeruen beleirhatod a szotarba (mivel ha forditos feladat van, vihetsz be szotart is). Csak emlekezz, hogy mit hova irtal es kisbetuvel irj ket sor koze meg ilyenek.
2011. jún. 1. 10:43
 7/8 anonim válasza:
Helló! Mikor én voltam (idén ősszel) belenéztek az általunk vitt szótárakba, szóval az nem esélyes.
2011. nov. 26. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Ennyi, a hatodik leirt mindet, amit tudnod kell. En is puskaztam a Rigoban a nemet kozepfokumnal, es en is a szotara irtam. Mivel engem 2x az idiota leveluk miatt huztak meg, ezert beleirtam par formulat a szotaramba, ami a pontokat felfele huzta, de igy is csak eppen meglett. Par evvel utanna letettem az angol es a nemet felsofokot mas intezmenyeknel (elsore), es ott puskara nem volt szukseg, de nem is hiszem, hogy lehetett volna.

De tenyleg nem ertem, hogy minek neked rigo utcai nyelvvizsga. A kozepfoku nyelvvizsganak semmi erteke nincs, hacsak nem felvetelihez kell, de arra meg vannak konnyebbek. Munkakeresesnel nem fog hasznodra valni (nyelvvizsgapotlekot meg ugysem adnak), kulfoldi egyetemre pedig nem felvetelizhetsz vele. Szoval nekem rejtely, hogy ki megy meg mindig a Rigoba.

2011. nov. 27. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!