Ha sok könyvet olvasok angolul akkor bővülhet a szókincsem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 18:40
2/6 A kérdező kommentje:
jogos, kösz a pozitív választ. :)
2011. máj. 27. 18:44
3/6 anonim válasza:
Hát hogyha megnézed az ismeretlen szavak jelentését a szótárban, akkor biztosan :D De egyébként ha dalszövegeket fordítasz zenehallgatás közben az is nagyon hasznos :))
4/6 anonim válasza:
csak arra figyelj hogy használd is a szavakat. Én már lassan, olyan vagyok, hogy leírva és hallva tökéletesen értem a szövegeket, de ha nekem kéne leírni vagy dumálnom kéne angolul akkor kész ko.
5/6 anonim válasza:
persze,hogy használ. mindenképp hangosan olvasd fel magadnak, mert így hallod is és jobban megmarad. Nekem a sok angol film miatt van olyan,hogy csomó szót hallásból felismerem,de pl. leírni nem tudom.
6/6 anonim válasza:
Szinte csak ettől bővül, de ettől is csak akkor, ha az új szavakat ki is írod és át is ismétled néha. Azt sem árt kiírni, hogy hogyan használják az illető szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!