Ennyire nincs "nyelvérzékem"? Hogyan tanuljam?
Figyelt kérdés
hónapok óta napi rendszerességgel,2 nyelvkönyből is tanulom a lovári nyelvet,és nem akar menni.egyik nap kinlódva megtanulom,két nap alatt elfelejtem,pedig rengeteget ismételek.nehezen boldogulok a nyelvtani résszel is,néhány dolog teljesen inlogikátlan számomra.hogyan tanuljam,tudna valaki segíteni?2009. márc. 15. 11:53
1/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy kinlodva tunulod, nem erdekel.
Nyelvvizsgara kellen, mert konnyen megtanulhato elvileg? Minek ez a nyelv neked? Ha csak nyelvvizsga miatt kellene a diplomadhoz, akkor inkabb tanuld meg az eszperantot. A baratnoim azt tanultak, pillanatok alatt, es meglett a nyelvvizsgajuk.
2/4 anonim válasza:
Az eszperantót már nem nagyon fogadják el diplomához.
3/4 anonim válasza:
Ha nem jo az eszperanto marad a lovaszi.
Probalj akkor eljarni tanarhoz, mert ha ennyire szenvedsz, nem fog menni, annak meg semmi ertelme, hogy az idodet feleslegesen elfecsereled csak, nem?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,azért nem az eszperantót választottam,mert én is úgy tudom,ezt tuti elfogadják
nyelvtanárra nem nagyon tellik,tanultam már németet,és angolt is,az sem ment,és mondták,ez könnyebb
2009. márc. 15. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!