Hol érdemes japánt tanulni?
10.-es vagyok de 9.-es anyagot tanulok mert nyelvi osztályos vagyok. Mikor lenne érdemes második nyelvet választani. A japánt szeretném tanulni, de nem tudom hogy mikor kezdjem el és hol keressek.
Kerestem már a neten is, de ott nem találtam semmi hasznos információt.
Második nyelvet amugy is tanulsz a gimnaziumban, nem? Elvileg kene.
Ha birod, menj suli utani tanfolyamra, heti 2-3 orasra. A Japan Alapitvanynal tudsz erdeklodni, ok minden evben inditanak nagyon nivos tanfolyamokat.
nem mindenki jár gimnáziumba...
szakközépbe járok, közgazdasági
már ott is nézelődtem, de ott az a bökkenő, ahhoz hogy bekerüljek oda kell minimális japán tudás
Nagyon jó oldal, nem csak az alapokat, de jó sok mindent tanulhatsz innen, A-Z-ig, itt mindent megtalálsz egy bizonyos szintig! Sajnos, már egy ideje nem jönnek új leckék, azt meg nem tudom, hogy végleg leállt-e az oldal. :(
Ha nem elég a net (mint ahogy nekem sem volt :D), akkor kérdezősködni, keresgélni kell, hogy hol oktatnak japánt, esetleg japán anyanyelvű, aki Magyarországon él, tőle tudsz órákat venni, vagy esetleg, olyan magyaroktól, akik jól tudnak japánul, és vállalnak tanítást.
Ha Budapesten vagy a vonzáskörzetében élsz, mindenféle lehetőséged van, hogy japánt tanulj.
Én pl. Szolnokon élek, és eddig két délutáni órákat adó gimnázium volt a városban, az egyik (az ingyenes) megszűnt, és a másikban csak én maradtam a csoportban, így abbahagytam, mert túl drága lett volna, ha csak én fizetem (3000 Ft/óra), így most egy magyar ismerősömhöz járok 2000 Ft/óráért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!