Emelt szintű angol érettségi, mint kiskapu?
Nincs nyelvvizsgám, ha tudnám is a nyelvet, akkor rég lenne.
22 éves leszek, és voltam már nyelvvizsgázni 2x.
A középszintű érettségi és a középfokú nyelvvizsga színvonala nem ugyanaz, mert mindenhol azt olvasom, hogy az emelt szintű érettségivel egyezik inkább meg.
Írásbeliből a fogalmazásaim 55-65%-osak, az olvasott szövegértésem 15-25%.......
Szóbelim szóban 60%, a magnóm 30%......
Nyilván ilyen szar eredményekkel nem érdemes nyelvvizsgázni menni, de mivel már érettségiztem is középszinten és próbáltam a középfokút, lehet hogy érdemes bevállalni az emelt angol érettségit, mert az alapból plusz pontot is hozna, és annyira nagyon gáz nem lenne, ha szar lesz, mert nálam inkább a magyart és a törtit számítják be, mert olyan jellegű a szak amire mentem, szal 1 próbát megérne szerintetek?
Árban is ugyanott van, és októberben mehetnék is.
Ha nincs egy középiskolával tanulói jogviszonyod, akkor az érettségi fizetős. Jelen állás szerint egy emelt angol 22 ezer Ft...
Azért van veszteni való.
Már bocsánat, de ha egy közép angol 60%-ra sikeredik, az nagyon gyenge eredmény, mert brutálisan könnyű.
Szóval nem ártana még tanulni 1-2 évet angolul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!