Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol házi, légyszi segít...

Angol házi, légyszi segít setek! (? )

Figyelt kérdés

100-120 szavas választ kell írni Tomnak, hogy mit válasszon emelt szintű érettséginek, milyen előnyei vannak az iskolának, stb. Írtam is egy levelet, de biztos nem jó, ezért szeretném, ha valaki kijavítaná, mert nincs segítségem:(

Ezt írtam:

I am concerved you should study literature or match advanced level. Match is a little difficult, but if you have got logic, that isn't high.

Even I suggest the information technology. It is very easy and entertaining. You study operate computer. That is why I like information technology.

I think you need go to school because if you don't study, you aren't settle at workplace.

Tom, you should be patient, because you make good in life.

You isn't take study!

You can get friends at school. They help for you in the study, and you have a great time.

(A végére szeretném azt a mondatot írni, hogy "Remélem tudtam segíteni")

Kérek szépen valakit, segítsen nekem!:( Tudom, hogy ez a fogalmazás katasztrofális, de nem tudtam jobbat.:(

2011. máj. 15. 12:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

hát ez érdekes, mert a szótár füzetbe meg azt íratta le a tanár, hogy - szerintem.

:O

és biztos nem írtam el, mert még mondta is hozzá, hogy tulajdonképpen ugyanaz mint az I think.

2011. máj. 15. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
akkor lehet elírtam valamit?:-D
2011. máj. 15. 20:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet, persze tanárok is hibáznak :) Mindenesetre sehol nem találtam példát, hogy a concerned ezt jelentené.. Inkább aggodalmat fejezne itt ki.. nagyon szabadfordítás lenne így lerendezni, de lehetséges pl. I'm concerned you might have to study math, although you hate it.
2011. máj. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!