Ki tudta meg ma a TELC nyelvvizsga eredményét?
Figyelt kérdés
Hogy sikerült? Milyen fokon és milyen nyelven vizsgáztál?2011. máj. 13. 21:21
1/10 anonim válasza:
én ma tudnám meg, nem szokásom a csúnya beszéd de B@SZIK betölteni az a kib@aszott oldal
angol B2
2/10 anonim válasza:
Senki nem tudja megnézni. Legalábbis alig...
Van a hoxán egy fórum, sokan mérgelődnek.
3/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk én sem értem, miért este 9kor rakják fel, sejtettem hogy le fog fagyni... én fél9kor néztem, akkor még nem fagyott le és már fent voltak az eredmények
2011. máj. 13. 21:47
5/10 anonim válasza:
Szerintetek fellebbezhetek, ha az íráakészségnél 4% hiányzik? Mert összességében 66%-ot értem el.. csak ezt rontottam el egy kicsit.. de szerintem csúnyán lepontozták a levelemet. :( Mit gondoltok?
6/10 A kérdező kommentje:
fellebbezz... max nem adják meg de hallottam már olyanról, hogy le se ellenőrizték a vizsgát és megadták, és ott sem 1% hiányzott... nekem ez volt a 2. írásbelim, az elsőnél csak a szóbleli sikerült és nem egészen 1% kellett volna az írásbelihez is:D később megtudtam h ha fellebbeztem volna megadták volna... de mostmár mind1, most összejött:D
2011. máj. 14. 07:46
7/10 anonim válasza:
úú én csak tegnap reggel 5kor tudtam megnézni.. -.- én úgy éreztem, hogy nehéz volt, hogy nem ment, teljesen úgy gondoltam, hogy megbuktam... erre tessék 200 ponttal meglett... :))) nagyon örültem, főleg, hogy csak 2 éve tanulok angolul :))
8/10 anonim válasza:
az előzőő vagyok bocsi, nem írtam le, hogy középfokú angolon voltam.. :)
9/10 anonim válasza:
Nekem is 200 pontos lett, csak én németen voltam. :D
Mondjuk szerintem a levelem lehúzták, dehát mindegy. XD
10/10 anonim válasza:
15:13as vagyok. Most nézem, hogy nekem a levelem max pontos lett.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!