Euroexam írásbeli nyelvvizsgán mekkora a szigor?
Úgy bírom, hogy mindenki azt hiszi, az élet olyan, mint a középiskola volt. :D:D
Igen, vasszigor van. Nem a tanárbácsi lesz ott, akinek a szíve szakad meg ha nem sikerül a vizsgád, mert olyan kedves, drága egyetlen nebuló vagy. A vizsgabiztosok (igen, többen vannak) vannak ott, akiknek egy vagy a sokból, aki miatt megint dolgozni kell hétvégén. Ha megbuksz, mész újra, megint van munkája, tehát tök jó. Semmiféle elnézés nem lesz.
Közép,-és felsőfokúzni is ott voltam.
Ja igen, az lemaradt, hogy nálunk előre közölték, hogy ahogy megszólal az óra, tollat eldobni, mert aki nem, az nem adhatja be. Ha hiányzik a szó vége, akkor istenem, majd kitalálják.
Lehet persze, hogy a bent lévő biztos volt a 2 legnagyobb seg@fej, aki ott dolgozik, ezt nem tudhatom, de nekem ilyen volt.
Ellentmondásba keveredsz saját magaddal. Mert azt írod:
"A vizsgabiztosok (igen, többen vannak) vannak ott, akiknek egy vagy a sokból, aki miatt megint dolgozni kell hétvégén."
majd ezt írod
"Ha megbuksz, mész újra, megint van munkája, tehát tök jó."
Ez ellentmondás. Akkor most szeret, amiért ott vagyok, vagy nem szeret, mert hétvége van? Maradjon ez költői kérdés.
Így hát köszönjük, majd értesítjük! Viszlát!
Köszi! :)
Látod, előző kolléga, lehet ezt nem pökkhendien és/vagy lenézően leírni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!