Vélemény a KITEX középfokú német idegenforgalmi nyelvvizsgáról? Tapasztalat, tanács vele kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 14:52
1/6 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy jó. Vagyis ezt-azt hallottam, hogy megvágnak, meg ilyenek, de ezekre nem kell adni, mindenütt vannak olyanok, akiknek nem sikerül. És olyankor "persze" a "vizsgaközpont a hibás". Bár én inkább LCCI-t csinálok majd, mert a sulinkban annak van vizsgaközpontja. Ez drágább is sajnos :( Sok sikert előre is!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Októberben megyek csak, de előre "izgulok" :)
Majd ha túl leszek rajta, elmondom milyen volt :)
2009. márc. 10. 15:04
3/6 anonim válasza:
Szia, én októberben voltam KITEX vendéglátáson.
Szerintem nagyon egyszerű volt, van hozzá feladatgyűjtemény, és kidolgozott tételek. a könyvben képek. ha azokat átnézed, és megy, 100%, hogy sikerül!
Azzal kapcsolatban, hogy utána hol fogadják el munkahelyen, stb, még nincs tapasztalatom. Diplomához elfogadják.
Munkahelyen meg általában elbeszélgetés van, szóval ott a nyelvTUDÁS a lényeg, nem a papír fajtája.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is meg fogom venni a könyvet, és komolyan veszem a felkészülést :) remélem nekem is könnyűnek fog tűnni :)
2009. márc. 10. 16:36
5/6 anonim válasza:
én is azt választom majd üzelti angol.az angol tanárom mondta h ez elég egyszerű a többihez képest
6/6 A kérdező kommentje:
aham :) bízunk benne, hogy nekünk is sikerülni fog :))
2009. márc. 13. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!