Ki mit tud erről, német érettségivel kapcsolatban (írásbeli)?
Figyelt kérdés
Hogyan juthatok el szóbelire,hány pontot kell elérnem,ki mit tud erről,mert eléggé bizonytalan vagyok,én úgy tudom,oszt.társak,tanár által,hogy mind a 4 feladatrészből a 10%ot elkell érni,ami 3 pont és így lehet menni szóbelire.Szóval másoknál is így van ez?És mi van akkor ha egyik részben nem érem el a 3 pontot,de a másikban sokkal többet,mint 3?2011. máj. 6. 15:36
1/8 anonim válasza:
ez engem is nagyon érdekelne. Mert nagyon de nagyon elrontottam az egésze sajnos. Én egyébként úgytudom hogy elég ha összesen van meg a 10 %
2/8 A kérdező kommentje:
igen,én is így tudom a többinél elvileg így van,és 10%al lehet menni szóbelire,viszont ott jól kell szerepelni,...de hogy németnél hogy van,sajnos nem tudom,de én erről hallottam,h. minden részben 10%ot kötelező teljesíteni,minden részben,és ahol nincs teljesítve a 10%(1 feladatrészben 3 pont),nem mehet szóbelire:S
2011. máj. 6. 15:59
3/8 anonim válasza:
Megérdeklődtem a német tanáromnál:)
az egészben kell a 10% és lehet menni szóbelizni
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:):D cseppet nyugodtabb lettem,mivel a hallásértésnél eléggé elbaltáztam:S..sajnos
2011. máj. 6. 16:31
5/8 anonim válasza:
hát nekem sem a legjobb lett :S :D szerintem nagyon nehéz volt haha :D legalábbis nekem :) úgyhogy átérzem a helyzeteteket
6/8 anonim válasza:
hallásértés sztem egy akkora hadarás volt h azt még magyarul sem értettem volna :D
7/8 A kérdező kommentje:
elég durva volt,hallásértés 3. része kész káosz,de többiről ne is beszéljünk,..könnyebbre számítottam,de sajnos nem így lett..egyedül az első feladatrész volt sztem könnyű:D
2011. máj. 6. 17:21
8/8 anonim válasza:
információm szerint meg lett cserélve az emelt és a középszintű magnó
magyarul akik középszintű írásbelit csináltak, azoknak emelt magnó volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!