BME nyelvvizsgáról tapasztalatok?
Hellóka!
Már 6 éve tanulok angolt, most vagyok kilencedikes és ősszel szeretném megpróbálni a nyelvvizsgát. Szerintetek magántanárral (heti mondjuk 2 alkalom) két hónap alatt fel lehet készülni egy középfokú nyelvvizsgára?
Először tanfolyamra akartam járni, de az nem indul a közelben csak TELC-es és én biztosan nem olyat szeretnék.
Még valami: A BME-s nyelvvizsgáról írnátok Nekem tapasztalatokat. Milyen volt, hogy sikerült, stb.
Itthon csak próbaképpen megcsináltam egy feladatsort és így készülés meg minden nélkül, alig 45 perc alatt 72%-ot értem el. Akkor ha rátanulok még, akkor meglehet, ugye?
Köszi előre a választ!
60% a limit, úgyhogy szerintem akár már jelentkezhetsz is. nem kell külön tanárhoz menni, középszintnél ilyen tudásnál felesleges, max 1-2 órára, hogy mondjuk átnézzétek, hogy kell jó levelet írni vagy hasonlók, inkább vegyél egy jó felkészítő könyvet.
amúgy szerintem az origós nyelvvizsga a legjobb. voltam már ezen kívül Euro Examen és BME-sen is (mind meglett elsőre, nem ugyanazzal próbálkozgattam :D) és végül is a BME-s is jó. Egyáltalán nem nehéz. Tényleg nem kell külön tanár.
Köszi a választ, akkor majd szerintem megpróbálom...
A fordítások nehezek szoktak lenni amúgy? Mert amit én néztem az nem volt valami könnyű...és a szóbeli? Az nehéz ? :D
Én BME-s nyelvvizsgát tettem, angol középfokút, és nekem nagyon tetszett az egész ahogy volt.
Nagyon jól meg volt szervezve, kedves volt mindenki, 84% lett végülis, pedig azt hittem a szóbelin meghúznak.
Olyan szavak nem jutottak eszembe hogy gyógyszertár, fél percet gondolkoztam rajta, de kivárták, nem szóltak közbe, eszembe jutott és mentem is tovább.
Szituációnál nem köszöntem a telefonban, majd jelezték hogy kéne.
Úgy mentem ki utána hogy ez cumi lesz, és jöhetek újra, képzelheted mekkora volt a meglepetés mikor láttam, hogy 83% lett a szóbeli rész.
A fordítás nem nehéz, használhatsz szótárt, elég idő van rá.
Nekem nagyon bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!