Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet így jó az osztályozóm?...

Lehet így jó az osztályozóm? (német)

Figyelt kérdés

A tételek felét mondjuk, hogy tudom. Jól tudok beszélni németül, csak lusta vagyok tanulni. Ami szókincsem van, abból rizsázni is jól tudok. Ha magabiztosan odamegyek, és beszélek, beszélek, beszélek bármi olyanról, ami valahogy kapcsolódik a tételhez, lehet jó? Az írásbelim eredményét még nemtudom, de négyesnél rosszabb nem lesz.

Szerintetek? /ma délután megyek/

2011. máj. 3. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt az osztályozó szóbeli része, hogy kihúztál egy sorszámot, amihez 2 tétel tartozott és tudtál kettő tétel közül tetszőlegesen választani, szóval ha a tételek kb felét tudod, akkor az oké, mert szinte mindegyik úgy van párosítva, hogy könnyű+nehéz )pl Familie+Schulsystem in Deutschland)

És igen, legfontosabb, hogy legyél magabiztos! ;) Sok sikert!

2011. máj. 3. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nálunk meg van adva 16tétel. Abból mondjuk tudok kb. 10et. És 4et kell húzni, mind a 4et elmondani. :/
2011. máj. 3. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet jó. Ne magold be, hanem mondd el, te mit gondolsz a témáról.
2011. máj. 3. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) A 11.es és a 12.es is ötös lett :)
2011. máj. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!