Ki tud olaszul? Szükségem van - lehetőleg 2011 április 25-ig (beleértve) - egy 80-100 szavas olasz nyelven írt levéllel az alábbiak szerint:
Caro Sergio,
Dici che verrai in Ungheria e vuoi sapere com'è la cucina ungherese.
stb...
írd le, hogy Mo-n ebédnél általában két fogás van, első fogásként levest esznek, utána pl. valami húst körettel vagy főzeléket, hozzá salátát, utána desszertet. Megemlítheted a gulyást meg néhány magyar specialitást, meg h pl. az éttermekben szoktak borravalót adni, stb.
De ez milyen már, hogy valaki helyett meg kéne írni a levelet? XD
Miért ismerős ez a leírás abból a tankönyvből, amiből olaszul tanultam...
Tippelhetek, hogy házifeladat?
első voltam.
azért azt leírhattad volna h lustaságból nem akarod magad megírni, vagy úgy érzed, béna vagy hozzá vagy valami más oka van. most mindenki az elsőre fog gondolni és furcsállja, miért akarja itt valaki mással megíratni a leckéjét. mert ez tényleg furcsa. gondoltam, ennyiben itt is reagálok személyes üzenetedre.
Pontosítás: Sajnos nem tudok olaszul, de a kapott feladatot meg akarom oldani, ezért kértem segítséget e web-oldalon keresztül, amit nagyon hasznosnak találok. Gratulálok a tisztelt üzemeltetőnek és fenntartóknak!
Üdv.
Kaptam választ, nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Remélem, hogy majd én is viszonozni tudom ...
Jól eső érzés, amikor önzetlenül is tudunk egymásnak segíteni. Adjunk, hogy kapjunk!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!