Hogy van angulul a retesliszt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 21:42
2/3 anonim válasza:
Az előzőt még nem hallottam. Self-rising flour-nak hívják a mifelénk.
3/3 anonim válasza:
High gluten flour-ra gondolt az elso valaszolo. US-ben igy hivjak.
your best bet is a stone ground bread flour or hard flour in the US. At your standard supermarket a high protein bread flour is your only option.
Self-raising flour (Brit, AU), megsem ugyanaz mint a retesliszt. Kulfoldon igy nem ismerik, nincs retesliszt. Valaki a sima lisztet hasznalja, az sem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!