Milyen ruhában kell menni TELC vagy ECL nyelvvizsgára?
Igazából tökmindegy. Illik egy kicsit elegánsabban menni, tehát nem valami szakadt farmer póló kombó.. :)
De ez a legkevesebb. :)
Nem mindegy ehhez kell igazodni mindig:
Ha a bemagolt szövegeidbe benne van az hogy mi van most jelenleg rajtad, akkor abba menjén nehogy ott kelljen egyből kigondolnod, hogy jaj a jeans most többes számban hasznáatos nem kell elé névelő stb. :)
Igen illik egy kicsit elegánsabban menni, de nem kötelező. Én a december-január időszakban vizsgáztam, amikor hideg volt, és mivel messziről mentem vonattal nem annyira érdekelt milyen elegáns vagyok mintsem megfagyjak :D
Mindenesetre, mind2 meg lett -> nem a ruhát nézik.
Én egy fekete farmerben és egy kicsit elegánsabb felsőben voltam telcen. Volt, aki majdhogynem szakadt ruhában volt, de a fiúk szinte kivétel nélkül öltönyben.
De amúgy a telcesek külön írják, hogy kényelmes ruhában menj. De engem 2 mama vizsgáztatott és azért ők is ki voltak csípve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!