Angol érettségire a "Future plans" témakörről dolgozom ki a tételt. Van valakinek ötlete miről írjak benn?
-hova szeretnél továbbtanulni
-milyen munkát szeretnél
-milyen családot
pont ezt húztam tavaly olaszból ezekről beszéltem csak, és megkaptam rá a max pontot:)
Köszönöm ez megoldható is lenne, csak az a baj hogy ugye a legtöbb mondatban az van hogy "szeretnék majd ezt meg azt" és igazából ez szeretném kikerülni. Magyarul: Az angolban a "szeretnék" kifejezésre van más szó az "I would like to" helyett.
:D:D
Írhatsz arról, hogy hány gyereket szeretnél, előbb dolgoznál és utána jöhet a gyerek, vagy rögtön. Hol szeretnél élni (vidék, Budapest, kertváros), ezt indokolhatod is. (zaj, infrastruktúra, család közelsége stb.)
Továbbtanulásnál megadhatsz több alternatívát is, itt is lehet indokolni, ezzel nő a mennyiség és nem okoz szóismétlést.
Milyen állást szeretnél és miért.
Good luck!
a hülyeséget ontani nagyon tudom:D
-előző hozzászóló-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!