Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a trükk az ecl C1 nyelvvizs...

Mi a trükk az ecl C1 nyelvvizsga listening-jére?

Figyelt kérdés
Jó az angolom, a szöveget tökéletesen értem, de számomra képtelenség befejezni a mondat kiegészítős listening-et. Mikozben megy a szöveg, elolvasni a kérdést és fogalmazni rá a választ, hogy közben már a kövi kérdésrlől beszél nekem nagyon nehéz. Ti töltöttéket szöveg alatt, vagy előbb meghallgattátok és utána? Van aki ezt jol megoldotta és rájott, hogy hogyan könnyebb??
2011. ápr. 4. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:

jah emlékszem az nagy szopacs én is ecl-nél csináltam. nem ment túl jól. ez az oldal sokat segített: npr.org

amcsi hírportál, ahol egy csomó hírt el is mondanak. hallgatgasd egy két órát. és próbálj mindenféle angolt keresni. brit, amcsi, ausztrál. bármi lehet ecl-en

2011. ápr. 4. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:

én is kétszer mentem hallgatásra...

az akkori hallgatásban akkora volt a háttérzaj (újévi ünneplés, petárdával, tüzijátékkal, zenével) hogy szerintem egy angolnak is nehéz lett volna megértenie...

amugy én ceruzával lefirkantottam gyorsan mindent amit meg tudtam jegyezni és a végén egészitettem ki rendesen.

sok sikert.

2011. ápr. 8. 00:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem nem a szöveggel van gondom, az egy kicsit sem nehéz nekem, hanem a multi-tasking a nehéz. Amíg hallgatom a szöveget, értelmenzni a kérdést, megfogalmazni a választ, leírni. De közben hallgatni a kövi kérdésre a választ is. Áááá..készen van! Reménykedtem, hogy ennek van egy technikája ahogyan csinálni kell.

2011. ápr. 8. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!