Van értelme így továbbra is folytatni a spanyolt?
Az a helyzet hogy most vagyok kilencedikes. Év elején felvettem szakkörként a spanyolt, mert jövőre normális órakeretek között kell tanulni majd +1 nyelvet.
Most derült ki viszont, hogy nem lehet majd felvenni jövőre, mert nem tudnák megoldani azt hogy ha pl. hiányzik a tanár akkor más álljon be helyette...
DE szakkörként továbbra is lehetne folytatni a jövő évtől, csak órák után lennének ezek, és a tanárnál kéne vizsgázni majd.. :/
Hozzáteszem, nem valami komoly tudásra tettem szert ez alatt a fél év alatt.
Ti hogyan döntenétek:
adjam le a spanyolt
vagy maradjak ennél??
Szerintem még jól is jársz, hiszen így + 1 nyelvet tanulhatsz ingyen. Mert van ugye amit jelenleg tanulsz, plusz amit jövőre választani kell (ami nem lehet spanyol a fenti okok miatt), és a spanyol szakkör.
Ez nagyon hasznos, ne dobd el! Lehet, hogy most megterhelőnek tűnik a külön délutáni program meg a plusz vizsga, de manapság minél több nyelvet tud az ember, annál értékesebb. Használd ki a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!