Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki nem ment át a TELC B2...

Aki nem ment át a TELC B2 szóbeli vizsgáján, az mennyire bénázott?

Figyelt kérdés
Az írásbelitől nem félek, de attól igen, hogy a szóbelin csak ökögni-makogni fogok. Nem tudok gyorsan mondatokat gyártani, tuti, hogy összevissza hadoválok majd. :S
2011. márc. 31. 12:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg van olyan, aki úgy érezte, hogy nagyon bénázott,de mégis átment?
2011. márc. 31. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt akkor kellett volna feltenned, mikor az eredménye a márciusi vizsgának kijött. Már nagyon lázban vagyok.
2011. márc. 31. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Rosszul fogalmaztam. * ki fog jönni. Vasárnapig elvileg elérhetővé válik.
2011. márc. 31. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
aki ott megbukott szerintem nagyobb sokkot kaphatott, vagy agyvérzést, mert másképp szinte lehetetlen. egyetlen embert ismerek személyesen akinek nem sikerült, azért mert nem kérdezett vissza. megmondják mindig vizsga elején, hogy figyelj kérdezz vissza, annyit is elég, hogy "und Sie", akkor már megvagy. ő elfelejtette.
2011. márc. 31. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor reménykedem! :)

Első válaszoló, majd megírod az eredményt? Drukkolok addig is! :)

2011. márc. 31. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:

én B1-re megyek németből és nagyon be vagyok tojva a szóbelitől, mert voltam kistérségi versenyen és ott a szóbeli fordulóban utsó lettem, a képleírásra meg bemutatkozásra is csak 5-5 pontot kaptam a 20-ból

ti melyik nyelvre mentek/voltatok?

2011. ápr. 4. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!